X
Pressupost Participatiu 2024
Pàgines web
Obrir/tancar menú lateral
Àrea de Transparència
  • Àmbits d'actuació:

    Comunicació i Noves Tecnologies: Regidoria que gestiona la comunicació interna i externa en relació a l'acció de govern i de la pròpia administració. Fa de pont entre l'equip de govern i els mitjans de comunicació, administra els perfils municipals a les diferents xarxes socials en què té presència i és la responsable dels mitjans de comunicació local. També s'ocupa pel compliment del protocol en l'àmbit d'Alcaldia i s'ocupa de les infraestructures informàtiques pròpies. 

    Participació Ciutadana: Aquesta regidoria vetlla per promoure i incentivar la participació entre la ciutadania perquè aquesta s'empoderi davant l'administració pública local i tingui capacitat decisòria en les qüestions que afecten a la vila. Mitjançant el Reglament de Participació Popular, els vilatans i les vilatanes tenen a la seva disposició tot un seguit d'eines per fer sentir la seva veu.

    Transparència i Govern Obert: L'Ajuntament de Sant Pol de Mar es compromet amb la legislació vigent en matèria de transparència i bon govern. És per això que s'informa a la ciutadania que aquest ens disposa del Portal de Transparència i que compta amb la certificació del Segell Infoparticipa des de l'any 2019, a més de rendir comptes periòdicament amb la ciutadania.

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina