X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol commemora el 8 de març, Dia de la dona treballadora

L'Ajuntament de Sant Pol commemora un any més el Dia de la Dona amb un seguit de propostes que volen donar visibilitat a la necessitat de seguir avantçant cap a una societat més justa i equitativa.

Enguany s'han programat passejades, conferències, cinefòrums, la lectura del manifest del 8M i un taller de sensibilització a l'escola Sant Pau pels alumnes de 4t de primària.

A més, la Biblioteca de Can Coromines també hi participa de manera activa amb el projecte «Vídeos amb veu ferma». Es tracta de la lectura de fragments de llibres on les dones són les protagonistes. Cada dia durant la setmana del 8 de març, a les 5 de la tarda, s'estrena una de les lectures en veu alta al canal de Youtube de la Biblioteca.

Trobareu tota la programació detallada a la imatge lateral, així com també a l'agenda del web municipal. Cal tenir present que l'accés als dos cinefòrums és limitat i que s'ha de demanar l'entrada amb formularis web. Ho podeu fer des del mateix enllaç de l'agenda i accedint a la informació de cadascuna de les projeccions.

Temes relacionats
Publicació 01.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina