X
Pressupost Participatiu 2024
Inici | Àrea de Transparència | Precs i preguntes del Ple de 28 de gener de 2021
Precs i preguntes del Ple de 28 de gener de 2021
Obrir/tancar menú lateral
  • Junts x Cat


Precs:


1.- Demanen que cal tenir cura amb els llums de Nadal, atès que consideren que no fa falta mantenir-los encesos tota la nit.

2.- En el tram del c/ Buenos Aires, entre la Plaça Sant Cristòfol i el c/ Havana, hi ha cotxes que aparquen al costat del nou edifici de vivendes, aprofitant les obres en curs i seria bo posar pilones per impedir que s'hi aparqui, ja que dificulta molt el gir per anar a buscar la N-II des del c/ Havana cap a ma dreta. Els cotxes aparcats impedeixen fer la maniobra i posen en risc els vianants de l'altre voral.

Preguntes (amb resposta per part del govern municipal):

1.- Després de l'incendi dels Banys Lluís, quines accions es preveuen fer?
La primera acció que es va portar a terme, després d'acordonar la zona, va ser requerir a la Demarcación de Costas del Estado a Catalunya i al Servei de Protecció del Litoral (Costes) de la Generalitat de Catalunya, que intervinguessin per assegurar la zona pel risc i per la seguretat i salut de les persones. Es va demanar a Costas del Estado que, com a titular, actuessin, tanquessin i enderroquessin si fos necessari. Mentre no actuï Costas, l'Ajuntament assegura el perímetre i s'han portat a terme actuacions policials per mantenir la zona segura i amb vigilància.

2.- Estan adjudicats els pisos dotacionals?
Fins el 31 de desembre hi havia temps per presentar instàncies. De les instàncies presentades, n'hi ha 9 que compleixen criteris i amb tota la documentació, es tracta de famílies amb fills menors; i s'està pendent de convocar la mesa de valoració, ara a la recta final. Hi ha 18 famílies més que podien ser candidates, però 15 no complien els criteris fixats i 3 famílies a les quals se les va requerir documentació, no hi ha hagut manera que la presentessin. S'informa que els pisos pràcticament estan acabats.

3.- Referent al horts urbans, en el ple del 31 de juliol n'hi havia 6 de disponibles, n'hi ha algún de disponible? Com i quan s'adjudicaran?
N'hi ha 7 de vacants i en breu s'obrirà de nou la convocatòria, quan s'acabi el període d'informació pública.

4.- A quina zona és aquesta de les parcel·les del sector Torre Martina que s'ha sol·licitat construir 5 habitatges?
La zona on es vol construir es tracta del subsector B de la Unitat d'Actuació Urbanística de la Illa C- Can Villà.

5.- Referent a la campanya electoral que avui a mitjanit comença, pregunta quins fanals els hi corresponia al seu grup?
La graella està preparada i ja estan distribuïts. A JuntsxCat els hi corresponen 3 fanals. Els partits polítics ho rebran després del ple. I referent als plafons, s'afirma que demà es col·locaran i, atès que hi ha toc de queda a partir de les 22h, fins demà no es podrà posar propaganda.

6.- A l'edifici del c/ Buenos Aires, des de la baixada del garatge, on abans hi havia unes escales, ara amb la construcció del nou edifici s'ha fet una rampa, on diverses persones ja han caigut i és perillós atès que és una zona ombrívola. Per què s'han tret les escales i s'ha fet vorera tenint en compte la inclinació tant acusada que té?
S'ha executat el projecte que al seu dia es va aprovar, entén que per la Junta de Govern de l'equip de govern anterior. I manifesta que farà arribar la seva preocupació als serveis tècnics per donar-los-hi resposta.

  • Junts per Sant Pol

Prec:

Al parc dels Gegants (als Garrofers) a l'hora que comença a fer-se de nit, hi ha gent que passeja els gossos i els deixen entrar al recinte vallat dels nens on aquests juguen amb la sorra. Tenint en compte que 50 metres més avall hi ha un pipican considera que és una vergonya. I demana que es pugui vigilar per tal que no torni a passar atès que els gossos fan pipí a la sorra on després hi juguen els nens.

Es pot accedir al vídeo d'aquesta sessió plenària des d'aquí.

 
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina