X
Pressupost Participatiu 2024
Inici | Àrea de Transparència | Precs, preguntes del Ple del 29 de juliol de 2021
Precs, preguntes del Ple del 29 de juliol de 2021
Obrir/tancar menú lateral

En primer lloc, es responen les preguntes que van quedar pendents del ple anterior.

1.- Referent a la pregunta de JUNTS X CAT sobre el cost total de les obres del Torrent Arrosser respon la Sra. Isabel Llari que primer es va executar un canvi de paviment i arrel d’aquesta obra  es va veure que part de la plaça no disposava dels aïllaments necessaris per protegir el subsòl. Es va iniciar una reparació parcial, però els problemes no es van resoldre, sense poder determinar si va existir mala praxi en l’execució de l’obra. El cost total ha estat de 61.217,48 €, dels quals 9.037,18 € estan pendents de pagament, a l’espera del resultat de la reclamació de responsabilitat patrimonial que seguirà el seu curs, presentat pels concessionaris del local de sota la Plaça del Torrent. 

2.- La Sra. Gemma Olivé respon la pregunta formulada per JUNTS PER SANT POL en  relació a les platges saludables i manifesta que, sí que es cert que no es pot prohibir fumar a la platja, afegeix, però, que l’any vinent es procurarà fer una prova pilot de recomanar als usuaris que no fumin a platges petites, com per exemple les Escaletes, per salut pública i neteja. Cal acabar de veure quines platges serien i afegeix que s’inclourà al pla d’usos de l’any vinent.

Precs i preguntes del ple del 29 de juliol:

 

JxCAT

 

PREGUNTES 

1.- Hi ha un campament a la platja de Can Tarridas des de fa com a mínim dues setmanes, i s’hi ha vist gent vivint dins. Comptant que està prohibit acampar a la platja s’hi pensa fer alguna cosa al respecte?

Respon la Sra. Gemma Olivé que els acampats a la platja al costat dels Banys Tarrides, és evident que no hi poden ser. Informa la regidora de Serveis Socials que han perdut la documentació i que son usuaris del servei. 

2.- Què passa amb els lavabos públics de la platja de les Barques? Per què estan tancats i cal demanar les claus als restaurants de la vora i no esta indicat?

També la Sra. Olivé respon que el servei de WC ha d’estar obert tot el dia. De la neteja se’n cuida la guingueta de Les Barques, i és el seu personal qui l’obre i el  tanca . Voldria saber en quines hores el WC s’ha trobat tancat. Respon el Sr. Arozamena que alguna tarda s’ha trobat tancat. Indica la regidora que l'endemà mateix ho faria saber al responsable.

3.- Per què des de fa 2 dies no hi ha il·luminació en el Parc del Litoral?

Respon el Sr. Alcalde que no té constància de la manca d’il·luminació del Parc del Litoral i desconeix si l’enginyer o els Serveis Municipals ho saben i manifesta que esbrinarà què ha passat. La regidora d’urbanisme explica que s’ha produït algun problema amb els temporitzadors de la programació i que, si no està solucionat,  cal posar-hi solució. I el regidor de Seguretat fa constar que la Policia sí que en tenia coneixement, havent passat la incidència a Serveis Tècnics.

 

4.- El pàrquing de l’hort d’en Quimet Villà  té uns accessos deplorables. Molts vehicles toquen amb els baixos a terra a l’accedir-hi. Per quan es té previst arreglar els accessos?

Respon el Sr. Alcalde que sí que se’n té coneixement, però no pot dir-li sí hi ha una planificació d’arranjament d’aquesta entrada ni si qui ho farà serà la Brigada. Diu que s’intentarà arranjar el més aviat possible.

 

PREC

Fora bo considerar la instal·lació de bandes reductores de velocitat amples que alhora puguin servir de pas de vianants al carrer Joan Coromines. Hi ha vehicles que circulen per aquest carrer a velocitats molt per sobre de la permesa, que és de 20 km/h (ja que és una zona residencial) i posen en perill els veïns i usuaris .

L'Alcalde manifesta que s’intentarà donar-hi una ràpida solució.

 

 

JUNTS PER SANT POL

El Sr. Josep Parada, referent al pàrquing de l’hort d’en Quimet Villà diu que existeix un problema més gran i és que només hauria de tenir una única entrada i una única sortida, que es passada la rotonda. Però hi ha cotxes que entren pel ressalt del pas de vianants (al costat dels contenidors de les escombraries) i aquí hi hauria d’haver un impediment. I després la sortida de l’aparcament cal que quedi ben clar que ha de ser cap avall, en direcció al túnel i no en contra direcció, com a ell li ha passat, que s’ha trobat un cotxe en contra direcció. Creu que s’hauria de vigilar molt més. Caldria tancar l’entrada que es pot fer pel pas de vianants i assenyalar bé que quan surts has d’anar cap al túnel.

Quan ADIF va executar les obres a Can Villà, a partir “búnquer” per restaurar les vies i que els temporals no les afectessin van posar un cartell de prohibit el pas i hi continua essent. Es refereix al que hi ha al costat de les vies, indica que caldria treure’l o avisar a ADIF que el tregui. 

 

Respon el Sr. Alcalde que miraran de posar remei a les dues qüestions plantejades.

 

PSC 

El Sr. Enric Abat formula les següents preguntes:

1.- Quan acaba la concessió de l’establiment Voramar?  Per quin termini es va concedir?

2.- El lavabo públic que es troba en aquest establiment, hi ha alguna indicació a la Plaça del Torrent de l’Arrosser de que hi és aquest servei públic? Demana que si no hi és que s’hi posi per coneixement de la ciutadania.

Respon el Sr. Alcalde que no disposa de la informació per donar-li ara mateix resposta a la primera pregunta i que, si li  sembla bé, li traslladarà aquesta per escrit. En relació a la segona qüestió respon que creu que no hi és un cartell i que es valorarà la possibilitat de col·locar-lo i on es podria col·locar per no trencar l’estètica de la plaça.

 
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina