X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Entre tots escollim el nom de la nova plaça del centre del poble!
L'Ajuntament de Sant Pol de Mar convoca tots els vilatans i vilatanes majors de 16 anys a votar el nom de la nova plaça de Sant Pol.

plaça nova   plaça nova

BASES DEL PROCÉS PARTICIPATIU:

Què decidim? Entre tota la ciutadania decidim quin nom volem posar a la nova plaça que s'està construint entre els carrers Sant Pau i Tobella.

Com ho farem? Del 27 de febrer al 8 de març els membres del Consell de la Vila podran proposar quin nom els hi sembla més adient per a aquesta plaça enviant un correu a participacio@santpol.cat o presencialment a l’OAC de l’Ajuntament. Cada membre del Consell de la Vila podrà presentar un màxim de 3 propostes.

Què ha de contenir la proposta? Les propostes que facin els membres del Consell de la Vila hauran de proposar el nom de la plaça i explicar en una breu síntesi justificativa (mínim 150 paraules i un màxim de 300) quins valors aporta la denominació de la plaça amb aquest nom.

Si no s’és membre del Consell de la Vila no es pot presentar cap proposta? T’has de posar en contacte amb els membres del Consell de la Vila per a que la facin per tu, si estan d’acord amb la proposta.

Qui són els membres del Consell de la Vila? Són persones representants d’entitats i persones escollides per sorteig de les que es van proposar. Pots veure qui en forma part aquí.

Quins tipus de noms es poden proposar? Es poden proposar noms de territoris, de successos, d’oficis, de persones representatives de sectors, etc.

Com es farà la selecció de les propostes finalistes? Anirà a càrrec de la Comissió Permanent del Consell de la Vila i passaran a la fase de votació. La Comissió Permanent triarà entre les propostes rebudes un màxim de 5. Per escollir les finalistes, la Comissió Permanent es guiarà per les següents preferències: si hi ha propostes de noms de dones vinculades al poble tindran preferència sobre els noms d’homes (Sant Pol actualment té 48 noms d’homes, 7 de sants i verges, i 3 de dones) i noms que no tinguin relació amb aspectes religiosos.

Quan es farà la votació final? La votació es farà entre el 20 i el 28 de març de 2023.

Com podrem votar? La votació es farà mitjançant un formulari en línia allotjat a www.santpol.cat. Per al vot presencial caldrà adreçar-se a l'urna que s'instal·larà a l’OAC de l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1).

Qui podrem votar? Podran votar les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Pol de Mar a data 1 de març de 2023 i cada persona podrà votar un màxim d'1 proposta finalista.

On es podran consultar les propostes? Les propostes es publicaran al web de l’Ajuntament i a les cartelleres públiques.





DOCUMENTACIÓ RELACIONADA:

- Acta de la comissió permanent del Consell de la Vila

- Butlleta física de votació

- Resultats de la votació

Publicació 01.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina