X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El president del Consell Comarcal es reuneix amb l'alcaldessa

visita president CCMEl president del Consell Comarcal del Maresme, Francesc Alemany, ha visitat aquest dijous al matí Sant Pol de Mar per mantenir una trobada de treball amb l'alcaldessa, Montserrat Garrido.

La reunió ha servit per passar revista al catàleg de serveis que el Consell Comarcal posa a disposició dels municipis i s'han avaluat aquells que presta a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, com ara aquells en matèria de serveis socials o l'Oficina d'Habitatge, entre d'altres.

D'altra banda, l'alcaldessa li ha traslladat la demanda de poder ampliar alguns dels serveis que s'ofereixen als municipis, posant el focus en la possibilitat de construir una nova gossera a l'alt Maresme per millorar el servei que es presta als municipis de la zona i descongestionar el CAAD d'Argentona.

En la trobada també s'han tractat qüestions de caire estrictament local, com la depuradora que s'ha de construir al veïnat de Roques Blanques i que estarà parcialment subvencionada pel Consell Comarcal del Maresme.

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'ha agraït la visita del president del Consell Comarcal ja que, amb aquestes trobades, es reforça la voluntat del treball conjunt entre les dues administracions per prestar una millor atenció a la ciutadania.

Publicació 18.04.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina