Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Pàgines
Obrir/tancar menú lateral
Ràdio Sant Pol (107.2 FM)
  • ràdio

  • Mail: radio@santpol.cat
    Facebook: @radiosantpol
    Twitter: @RadioSantPol

  • Ràdio Sant Pol neix el mes de gener de 2018, agafant el relleu de l'anterior Ràdio Litoral de Sant Pol de Mar. Va ser després d'uns mesos de reforma interna, en els quals es va replantejar la graella de programes i es van renovar els aparells tècnics de l'emissora. Així doncs, Ràdio Sant Pol va presentar en plena festa de Sant Pau el seu nou logo i la seva renovada pàgina web. Al mateix temps, també va incrementar la seva presència a les xarxes socials i va impulsar el seu caràcter informatiu sobre l'actualitat del poble.

    D'aquesta manera, Ràdio Sant Pol agafava el testimoni de Ràdio Litoral de Sant Pol de Mar, que havia nascut 16 anys abans després de diversos intents per endegar una emissora municipal.

    Arran d'una sentència judicial, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es va veure obligat a finalitzar el contracte del servei de producció de contingut radiofònic per a Ràdio Sant Pol. El jutjat estimava, així, una denúncia que l'Associació Catalana de Ràdio va interposar contra diversos consistoris per considerar que s'havia adjudicat íntegrament la gestió de les emissores municipals de titularitat pública a empreses privades, contravenint la legislació audiovisual de Catalunya segons la qual les emissores locals han de ser gestionades de forma directa pels ens públics.

    Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es va argumentar que era el consistori qui marca les línies de gestió de l'emissora i que no s'havia cedit la gestió íntegra del servei, sinó que s'havia contractat el suport i la col·laboració d'una entitat privada per falta de recursos humans propis per tal de mantenir activa la graella de Ràdio Sant Pol. El jutjat, però, va desestimar els arguments de l'Ajuntament, així com el posterior recurs interposat, i ha fallat a favor dels demandants.

    Davant d'aquesta situació, Ràdio Sant Pol es va veure obligada a aturar temporalment l'emissió dels programes dels seus col·laboradors al finals del 2021 atès que no disposa de recursos humans per poder mantenir activa la seva programació.

  • Adreça

    Carrer d'Ignasi Mas Morell, 5
    Tel. 93 760 46 46

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina