X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Formularis
Obrir/tancar menú lateral
Inscripció als tallers de coeducació "Eduquem a casa"

COEDUQUEM A CASA, és un taller adreçat a les famílies que es celebrarà a la Llar d’Infants Municipal el Pi del Soldat i es repartirà en dues sessions: 

 

- Dilluns dia 15 d’abril de 2024, de 17.30h a 19.00h, es parlarà de com influeixen els contes en els infants? Els contes són una eina educativa molt potent i un element molt important en la socialització de les criatures. A través de les experiències dels seus personatges i les seves situacions, les acompanyen i estimulen la seva creativitat i imaginació.  En aquest taller ens aproparem al món dels contes i analitzarem amb perspectiva de gènere els models i valors que transmeten. Reflexionarem sobre la mirada que tenim les famílies cap als infants i què podem fer nosaltres per acompanyar-los a ser qui vulguin ser.

 

- Dilluns dia 29 d’abril de 2024, de 17.30h a 19.00h, Es reflexionarà sobre si els infants escullen lliurement els seus jocs i les seves joguines? I les famílies? Les persones aprenem jugant i aquests aprenentatges depenen del que tinguem a l’abast. En aquest taller descobrirem si els infants tenen accés a tots els universos simbòlics que ofereixen els jocs i joguines i si les seves decisions sobre els seus jocs i joguines són lliures o estan condicionades per la societat masclista en què viuen. Reflexionarem sobre l a mirada que tenim les famílies cap als infants i què podem fer nosaltres per acompanyar-los a ser qui vulguin ser.

 

Per tal de poder preparar l’espai i organitzar les trobades, si us plau indiqueu quin dia assistireu al taller,  podent venir els dos dies atès l’interès dels temes que es compartiran.

 

IMPORTANT: L’assistència al taller serà sense les vostres filles i fills. Moltes gràcies.

*
*
*quin dia vindreu, tenint en compte que per fer tot el curs cal venir els dos dies
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

 
Pujar al principi de la pàgina